Workshops

Workshops met diverse thema's

Voor iedereen toegankelijk

Workshop

Regelmatig geef ik een workshop.

De workshops zijn te bezoeken voor iedereen die zich met het onderwerp verbonden voelt of iets meer te weten wil komen over dit onderwerp. Het is een verrijking op datgene wat je al weet en je kan met meerdere mensen in aanraking komen die ook iets met het onderwerp hebben. De workshops zijn interactief en hebben als doel om je op een andere manier naar het onderwerp te laten kijken of erover te denken. Ze geven inzicht in bepaalde problematieken. De workshops hebben een gezellige sfeer waar veiligheid en vertrouwen voorop staat om eventuele persoonlijke zaken te kunnen bespreken.

Relatie therapie - Nicole Derks
Voor iedereen toegankelijk

Workshop relaties

Deze workshop is voor iedereen te volgen die graag wat bij wil leren over hoe een goede relatie te krijgen of te houden. Deze kan met een klein (eventueel zelf bij elkaar gesteld) gezelschap worden gevolgd. De inhoud van deze cursus kan verschillende onderwerpen bevatten, zoals:

Er zal veel worden ingegaan op jouw dagelijkse situaties, zodat je meteen handvatten en inzichten krijgt. Deze cursus is heel laagdrempelig en voor iedereen te volgen met vooral een dosis luchtigheid en humor.  Je kan deze workshop gebruiken voor je eigen persoonlijke ontwikkeling en daarmee komt ook het ten goede aan al je relaties.  Een dagdeel van 3 uur kost € 77,- p.p. (incl 21% BTW) en koffie, thee, frisdrank en lekkere versnaperingen. Datum en locatie is gezamenlijk af te stemmen. Mocht je interesse hebben om dit met een klein groepje mensen samen te doen dan neem contact met me op!

Nicole Derks marcos-therapeut opleiding en training over mij

Meer weten over onze workshops?

Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of om je in te schrijven.